Voegwerken volgens de regels van de kunst
Wij voegen de daad bij het woord

Uw gevel opfrissen met nieuwe voegen? Of bent u voor uw nieuwbouwwoning op zoek naar een vakman voor metsel- en voegwerken in regio Laakdal? Dit doet het professioneel team van A&P Bouwwerken voor u!

Voegen voor nieuwbouw en renovaties

Zijn de voegen van uw gevel dringend aan een opknapbeurt toe? Dankzij onze deskundige aanpak slijpen we op een professionele wijze alle oude voegen uit uw gevel en plaatsen we nieuw voegwerk, zodat uw gevel er weer net en keurig uitziet. Verder kunt u ons ook inschakelen voor herstellingswerken aan de voegen van uw gevel, of voorzien we voegwerken voor nieuwbouwwoningen.

Haal het beste uit uw gevel 

Voegwerken hebben een behoorlijk groot effect op de algemene uitstraling van uw gevel. Nieuwe voegen in een andere stijl of kleur kunnen uw gevel er dan ook helemaal anders laten uitzien. Wilt u uw gevel een nieuwe look aanmeten? Dan helpt A&P Bouwwerken u graag verder. Indien u dit wenst, komen we zeker even bij u langs om uw gevel te bekijken en deskundig advies te geven. Interesse in onze dienstverlening voor voegwerken in Laakdal en omgeving? Laat het ons weten en wij sturen u een gratis prijsofferte.

Als familiebedrijf geloven wij in een persoonlijke dienstverlening

Tel.: 013 22 00 90

A&P Bouwwerken

Geelse Baan 3
2430 Laakdal

Tel: 013 22 00 90

BTW BE 0698.374.066

Contactformulier
Contact